Will be pleased this year to be attending the Worldcon in Spokane, August 19th-August 23rd, 2015.
Aug 19 01:00 PM to 01:30 PM (30 minutes)
Reading – Aliette de Bodard. Will be reading from The House of Shattered Wings!
Aug 19 02:00 PM to 02:45 PM (45 minutes)
Headology & Boffo – Character and Cunning on the Discworld
Aliette de Bodard , Shanna Swendson , Gillian Redfearn , Patty Panek (Moderator) , Denise Connell
Aug 20 01:00 PM to 01:45 PM (45 minutes)
Understanding the Science Behind Computers
Fred Moulton (Moderator) , Aliette de Bodard , Ramez Naam
Aug 20 03:00 PM to 03:45 PM (45 minutes)
Kaffee Klatche – Aliette de Bodard
Aliette de Bodard
Aug 21 01:00 PM to 01:45 PM (45 minutes)
Autographing – Aliette de Bodard, P. C. Hodgell, Richard Kadrey, Devon Monk, Michelle Sagara, Lawrence M. Schoen
Aug 22 01:00 PM to 01:45 PM (45 minutes)
Witches, Werewolves, Seamstresses and Soldiers – The Women of Discworld
Denise Connell (Moderator) , Anne Hoppe , Charlotte Lewis Brown , Patty Panek , Aliette de Bodard
Aug 22 04:00 PM to 04:45 PM (45 minutes)
Science and Technology of Discworld
Charlotte Lewis Brown (Moderator) , Aliette de Bodard , Fran Wilde , Karen G. Anderson , Sam Scheiner
Q: will there be copies of The House of Shattered Wings at Worldcon?
A: Yes! Bookseller Larry Smith has confirmed he will be carrying copies. I will be delighted to sign them, either at my official signing or if you grab me in a corridor and I’m not rushing to somewhere else.
Q: I have an ecopy of the book and would like you to sign something?
A: I will have promo postcards–come chat me up!